فلفل قلمی (تند و شیرین)
فلفل گیاهیست با بوته های یک ساله، محل اصلی و اولیه آن را سواحل آمریکا می دانند. ساقه های این گیاه تا ارتفاع ۷۰ سانتیمتر می رسد. برگ های آن به رنگ سبز تیره، کشیده و نوک تیز بوده و گل ها به رنگ سفید و بصورت تک تک و جدا ازیکدیگر درانتهای ساقه نمایان میگردد.
میوه این گیاه را که همان فلفل باشد بنا به انواع آن (خوراکی – زینتی) به رنگ های : سرخ ، سبز ، زرد و بنفش و به اشکال مختلف نازک کشیده ، ضخیم و گوشتی کشیده، ضخیم و گوشتی کوتاه ، کُروی شکل کوچک (مانند گیلاس) بیضوی شکل و کُروی بزرگ (مانند گوجه فرنگی) می توان مشاهده کرد.
طعم فلفل، در انواع آن مختلف و متفاوت است و از تند تا شیرین یافت می شود . مصرف فلفل ، بصورت خام و تازه با غذا و یا اضافه نمودن در سالاد مرسوم و معمول است . در ترشی ها نیز بصورت مخلوط و یا به تنهایی به عنوان ترشی فلفل مورد استفاده قرار می گیرد . فلفل را خشک کرده آن را بصورت پودر در میآورند و برای چاشنی غذا استفاده می کنند .
خواص درمانی فلفل
فلفل سیستم قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی و تحریک میکند و کمک میکند تا تصلب شرایین و فشارخون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون و سطوح تری گلسیرید کاهش دهد.
فلفل یک عامل مسکن موضعی و با دوام است. فلفل سبز حاوی ترکیباتی مانند ویتامین A ،C، سولانین، کلسیم، آهن، فسفر و مواد چرب است و همچنین برای بهبود میگرنهای پر درد استفاده میشود.
همچنین فلفل مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش میدهد و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش میدهد. مطالعات انجام شده نشان میدهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف میکنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماریهای قلبی عروقی دچار میشون
پاسخ دهید